fbpx

More Beauty By Carla

Waarom wil iedereen een Microneedling behandeling met de DermaPen?

De huid laten behandelen met een pen die fijne naaldjes bevat. We hebben het hier over Microneedling. Het is een razend populaire behandeling, omdat het resultaat er niet om liegt!

In deze blog vertellen we je meer over de voordelen en hoe zo’n behandeling precies in zijn werk gaat.

DermaPen Microneedling 2.0

Bij More Beauty by Carla werken we met de DermaPen. Ze noemen dit ook wel Microneedling 2.0 omdat we op een gecontroleerde manier nog dieper in de huid kunnen werken. Dit maakt de behandeling met de DermaPen veel effectiever dan de bestaande Microneedling therapie.

Voor welke huid is de behandeling geschikt?

De behandeling is zeer geschikt voor huidverbetering en verstrakking van de huid. Daarnaast kunnen we rimpels, fijne lijntjes, (acne)littekens, pigmentvlekken en andere oneffenheden verminderen. Wil je weten of deze behandeling geschikt is voor jouw huid? Neem dan contact met ons op. 

Hoe werkt de behandeling?

De DermaPen heeft zeer fijne naaldjes waarmee als het ware kleine kanaaltjes worden gemaakt in de huid. Als reactie wil de huid deze kanaaltjes herstellen, dus wordt het herstelvermogen van de huid geactiveerd. Tijdens dit proces wordt de bovenste huidlaag vernieuwd en wordt collageen en elastine aangemaakt. Precies wat we nodig hebben voor een stevige en egale huid. 

Welke resultaten kan ik verwachten?

Na verloop van tijd zul je merken dat de huid steviger en gladder wordt. Rimpels en littekens zullen geleidelijk verminderen. Er zijn in de meeste gevallen meerdere behandelingen nodig om het optimale resultaat te bereiken. Doordat de celdeling wordt gestimuleerd ziet de huid er een paar dagen na de behandeling wel direct frisser en gezonder uit. 

Is de behandeling veilig?

Jazeker! De behandeling met de DermaPen is nóg veiliger dan de bestaande Microneedling therapie. Doordat de naaldjes loodrecht en met een hoge snelheid de huid in gaan, raakt de huid niet beschadigd, maar wordt deze juist geactiveerd. Met de DermaPen kunnen we heel goed de diepte van de naaldjes bepalen en controleren. De behandeling is dus 100% veilig. 

De DermaPen behandeling in zeer geschikt voor:

  • Huidverjonging
  • Huidverbetering
  • Pigmentvlekken
  • (Acne)littekens
  • Grove poriën
  • Fijne lijntjes en rimpels

Heb je last van één of meerdere van de bovenstaande punten? Dan is de Microneedling behandeling met de DermaPen wellicht geschikt voor jou.

Maak een afspraak zodat we samen kunnen kijken of we jouw gewenste resultaten kunnen behalen met Microneedling.

Als je een vraag hebt over deze behandeling, dan kun je ons een e-mail sturen naar info@morebeautybycarla.nl.

Post a Comment