fbpx

More Beauty By Carla

Nieuw: Vertroetel je voeten treatment!

Wist je dat je voeten heel gevoelig zijn? De huid in de voet bevat veel zenuwuiteinden, net zoals je handen trouwens. Daarom is het geen overbodige luxe om je voeten eens extra te laten vertroetelen. 

De voeten zijn één van de lichaamsdelen die we het minste aandacht geven. Toch leveren ze dagelijks een zware inspanning. Ze dragen het gewicht van je lichaam en zetten gemiddeld zo’n 8.000 tot 10.000 stappen per dag. Elke dag brengen ze je overal naar toe, ze doorstaan kou en warmte en af en toe worden ze gedwongen om op die mooie, maar niet zo comfortabele pumps te lopen. Doordat ze zoveel te verduren hebben, wordt de huid van de voeten sneller droog. In de wintermaanden kan dit zelfs leiden tot kloofjes of pijnlijke plekken. 

Veel mensen vergeten voor hun voeten te zorgen omdat ze weinig klachten ervaren, maar we kunnen ons voorstellen dat je dit graag zo wilt houden, toch?! Als je pas je voeten gaat verzorgen als er zich klachten voordoen is het vaak al te laat.

Ondanks dat we nu de herfstmaanden ingaan en we onze voeten weer verstoppen in dichte schoenen en laarzen mogen ze zeker niet vergeten worden. Daarnaast is even tijd voor jezelf nemen en tot rust komen belangrijk voor je geest. Even ontsnappen aan de drukte van alledag en je heerlijk in de watten laten leggen.

Bij More Beauty by Carla zijn we altijd opzoek naar nieuwe behandelmethodes, zodat jij met vernieuwde energie onze salon verlaat. We zijn ervan overtuigd dat de ‘Vertroetel je voeten’ behandeling daar aan gaat bijdragen!

Wat kun je verwachten tijdens de behandeling?

Voetbad met parels

We beginnen de behandeling met een heerlijk warm voetbad met parels. Een voetbad is de perfecte manier om je vermoeide voeten weer schoon en zacht te maken en om even helemaal te ontspannen. Als je je voeten tot rust laat komen, verspreidt die rust zich door je hele lichaam. 

Teennagels knippen

De teennagels worden netjes geknipt. Niet alleen ziet dit er verzorgd uit, maar het voorkomt ook pijn bij het lopen.

Lichte eelt verwijderen

Eelt is niets ernstigs en kan over het algemeen geen kwaad, maar echt fraai om te zien is het niet! Daarnaast voelt de voet ruw aan en dat is nu net niet wat we willen. Tijdens de behandeling wordt er lichte eelt verwijderd, waardoor de voeten direct zachter aanvoelen.

Scrub

Eelt en ruwe plekken op de voeten ontstaan door wrijving van bepaalde schoenen of als je in de zomer veel op blote voeten loopt. Eigenlijk is het een ophoping van dode huidcellen. Door de voeten te scrubben, worden dode huidcellen verwijderd en voelen je voeten weer zijdezacht aan! Een ander groot voordeel van de voeten scrubben is dat de werkstoffen uit het masker en de verzorging nog beter en dieper in de huid worden opgenomen. 

Masker 

We brengen een verzorgend masker aan op de voeten, die de huid direct hydrateert. We masseren het masker in met heerlijke massagegrepen, die de spanning uit je voeten als sneeuw voor de zon laten verdwijnen. Daarna pakken de voeten in met folie, zodat er een soort ‘broeikaseffect’ onder de folie ontstaat door de warmte van de huid. Hierdoor worden de werkstoffen van het masker nog beter door de huid opgenomen.

Verzorging

We sluiten de behandeling af met een hydraterend verzorging.

De ‘Vertroetel je voeten’ treatment is een heerlijke SPA treatment die ervoor zorgt dat je je weer als herboren voelt. Kom tot rust en laat je helemaal in de watten leggen!

VERTROETEL JE VOETEN TREATMENT

Duur: 30 minuten

Prijs: € 39,50

Extra tip: combineer deze voetbehandeling met een gezichtsbehandeling voor ultieme ontspanning!

Wil jij deze heerlijke behandeling ervaren? Maak dan hier een afspraak.

Post a Comment