fbpx

More Beauty By Carla

Deze huidverbeterende behandelingen worden vergoed door de zorgverzekeraar

We hebben nog 3 weken tegoed van 2021 en dan begint het nieuwe jaar!

Omdat wij gespecialiseerd zijn in verschillende huidproblemen en daarom in het bezit zijn van een AGB-code worden veel huidverbeterende behandelingen bij ons vergoed door de zorgverzekeraar.

Een huidprobleem kan je zelfvertrouwen behoorlijk aantasten en daarmee ook je leven beïnvloeden. Als je last hebt van acne, (acne)littekens of pigment dan kan dit ieder keer dat je in de spiegel kijkt confronterend zijn. Dit soort huidproblemen zijn helaas niet zomaar op te lossen met een huidproduct. 

De problemen hebben een intensievere aanpak nodig waarbij het herstellend vermogen van de huid geactiveerd moet worden. Op het moment dat de huid zichzelf gaat vernieuwen kunnen we huidverbetering realiseren. Hiervoor hebben we bij More Beauty by Carla verschillende behandelingen.

Omdat we het einde van het jaar naderen is het verstandig om even te checken of jij nog recht hebt op een vergoeding van je zorgverzekeraar. Met nog 3 weken te gaan tot het nieuwe jaar is het nu namelijk het moment om deze nog te besteden. Zodra het nieuwe jaar begint vervalt je vergoeding voor dit jaar en dat zou natuurlijk zonde zijn. Daarnaast is het slim om even te checken of er eventueel aanpassingen nodig zijn voor volgend jaar wat betreft je verzekering.

Was je hiervan nog niet op de hoogte en heb jij last van acne, pigment of littekens, dan is het verstandig om je zorgverzekeraar te informeren en erachter te komen of jij recht hebt op een vergoeding.

In deze blog willen we je graag wat meer vertellen over de behandelingen die worden vergoed door de verzekeraar.

Chemische peelings van Medik8

We hebben een groot aantal chemische peelings voor ieder huidtype. ‘Chemisch’ klinkt misschien heftig, maar dat is het helemaal niet! De downtime (oftewel herstelperiode) van de chemische peeling van Medik8 is namelijk kort. De huid kan naderhand wat schilferen en droog of trekkerig aanvoelen, maar herstelt binnen no-time! 

Een chemische peeling is zeer geschikt voor het behalen van resultaten bij acne, pigment of littekens en kan ik kuurverband gedaan worden. Één behandeling geeft mooi resultaat, maar wil je het resultaat vergroten en vooral langer vasthouden, dan is het aan te raden een aantal peelings in kuurverband te ondergaan. Tussen elke peeling zit een aantal weken, zodat de huid kan herstellen. 

Microneedling met de Dermapen

Misschien heb je er weleens van gehoord… een apparaatje dat met verschillende naaldjes openingetjes maakt in de huid. Dit is Microneedling. Doordat de huid op een gecontroleerde manier wordt beschadigd, wordt deze aangezet het zelfherstellend vermogen van de huid te verhogen. Tijdens dit herstelproces wordt de huid vernieuwd en vind er huidverbetering plaatst. Deze behandeling is zeer geschikt om gericht (acne)littekens of pigmentvlekken aan te pakken.

Bij More Beauty by Carla werken we met de DermaPen. Ze noemen dit ook wel Microneedling 2.0 omdat we op een gecontroleerde manier nog dieper in de huid kunnen werken. Dit maakt de behandeling met de DermaPen veel effectiever dan de bestaande Microneedling therapie.

Welke behandeling nodig is om jouw huid te verbeteren kunnen we bepalen door een huidanalyse te doen. Dit doen we door middel van de SkinScanner. Hiermee kunnen we de diepere huidlagen van de huid bekijken en een goed beeld krijgen van de conditie van jouw huid. 

Kom jij nog voor het einde van het jaar langs? Wacht niet te lang, want 2021 is zo voorbij!

Heb je een vraag over een behandeling of wil je een afspraak maken? Neem dan contact met ons op. 

Post a Comment