fbpx

AboutmeC

StoryTime
Alkmaar • since 2016

About Me

Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn website! Mijn naam is Carla Verschut-Heilig eigenaar van de salon More beauty by Carla.
We staan bekend als luxe, stijlvolle maar toegankelijke salon. Onze klanten waarderen ons om de warme welkom, persoonlijke aandacht, enthousiasme, kennis & kunde

Our mission
More beauty by Carla wil dames en heren weer lekker in hun vel laten zitten vanuit een relaxte, vertrouwde en prettige omgeving. Met persoonlijke aandacht, onze kennis, beste denkbare producten en erkende apparatuur.

We zijn in 2016 gestart als bodyshape salon in het centrum van Alkmaar. Met deze behandelingen hebben vele klanten hun strakke figuur aan de Easy Shape Trainer te danken! De behandeling is effectief voor dames en heren die weinig tijd hebben om te sporten. Het is een snelle manier van figuurcorrectie, huidverbetering en spieropbouw waardoor het mogelijk is snel in shape te komen. Daarnaast ook de behandeling vet bevriezen om de laatste randjes kwijt te raken.

Inmiddels bestaat de salon ook uit een beauty gedeelte. Onze beauty behandelingen,die uitgevoerd worden door onze huidspecialisten Maxien en Isa zijn gericht op huidverbetering en ontspanning. We werken met 100% diervriendelijke professionele producten van het merk Medik8 en Cenzaa. Fijn om te weten dat we zijn aangesloten bij de zorgverzekeraars zodat een deel van onze behandelingen hierdoor vergoed worden.
Een greep uit onze behandelingen:
peelings- microneedling- gezichtsbehandelingen voor huidverbetering en ontspanning- bindweefselmassage- rug,nek en schoudermassage

Eenmaal in de 4 weken hebben we cosmetisch arts Dr. Schotsborg in de salon voor fillers en botox. Voor meer info zie pagina.

We hopen je snel te ontmoeten in de salon!

Lieve Groet,

Carla

Vanwege dat we een AGB code registratie hebben kunnen sommige behandelingen vergoed worden door je aanvullende zorgverzekering. Raadpleeg daarvoor je eigen verzekering

AC82EA9C-B74B-42BB-A09D-95DBA0B59117
724FAE95-B21B-41CF-A61F-422B9AA07327
C254FA35-EDE0-413F-AF3F-FD79E00AC7AD
D04E8C08-6EDB-45CF-8090-74484ECA6B68