Cosmetische arts
Eenmaal in de 3 maanden komt cosmetische arts Diederik van Imhoff bij ons in de salon voor botox en fillers.

Over drs. van Imhoff

drs. Diederik van Imhoff heeft geneeskunde gestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en is lid van de NVCG. Hij is bijna vijf jaar arts geweest binnen de chirurgie waar hij veel ervaring heeft opgedaan in de klein chirurgische ingrepen zowel in Nederland als in Australië en Zuid-Afrika. Deze vaardigheden zie je terug in zijn werk als cosmetisch arts.

Precisie en betrouwbaarheid zijn de belangrijkste factoren in het werk van Diederik. In zijn resultaat streeft hij naar een ‘fresh face’, kortom een natuurlijk resultaat dat bij jouw gezicht en leeftijd past. In plaats van een gezicht veranderen wil hij een gezicht verbeteren; de uitgeruste en frisse versie van jezelf dat er onbehandeld uitziet.

Het gewenste effect bereikt hij door samen met de cliënt een haalbaar en realistisch plan te maken. Het mooiste op de manier die bij hen past, schoonheid is immers voor iedereen anders.

 

NVCG

drs. van Imhoff is lid van de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde, een overkoepelende organisatie die zich serieus inzet voor de kwaliteit

van cosmetische behandelingen en voorlichting.

Eerstvolgende datum: zaterdag 7 december 2019

SPECIALISME

  • Lipvergroting
  • Microbotox
  • Klein chirurgische ingrepen
  • Plex-R & Tixel (Doctors at Soap A’dam)