Size Zero Alkmaar

De ideale oplossing voor dames en heren die niet veel tijd hebben om te sporten. Ontspannen liggen terwijl de Easy Shape Trainer met 16 pads zijn werk doet.

 

Easy Shape trainer ultrasound

Dankzij een combinatie van ultrasond ( geluidsgolven) en spierstimulatie is het met de behandelingen mogelijk om binnen een paar weken in shape te komen. Een mijlpaal op het gebied van contour en huidverbetering. De behandelingen zijn er zowel voor het lichaam als gezicht

 

Easy shape lasermat

Afvallen is lang niet altijd zo makkelijk – en zeker niet als je het al langere tijd probeert maar weinig succes boekt. Size Zero komt echter met de allernieuwste trend op het gebied van afslanken op de markt: de Size Zero Easy Shape Laser.

Vet wordt opgeslagen in en onder de huid in de zogeheten vetcellen. Deze cellen zitten vol met vet en afvalstoffen. Bij een lastertherapie maakt een laser de celwanden van de vetcellen kapot. Hierdoor geven deze cellen hun vloeibare inhoud af. Vervolgens wordt deze vloeibare inhoud op een natuurlijke manier door het lichaam afgebroken, waardoor men overtollig vet kwijt raakt en gewicht verliest.

Naar aanleiding van onderzoek van diverse fabrikanten bleek dat je hoe dan ook centimeters verliest van de heupen, dijen en taille verliest als je de behandelingen volgt, het liefste in combinatie met een gezond voedingspatroon en voldoende beweging. Wij zeggen ‘Dag‘ tegen die vervelende vetcellen

Facial

Gezichtsbehandeling waarbij de contouren van het gezicht direct worden aangepakt. Een hardnekkige onderkin, gezollen wangen en rimpels verminderen drastisch. Na een aantal pijnloze behandelingen is er een opmerkelijk verschil in het gezicht zichtbaar!

Prijzen

kennismaking incl meting

59 euro

10-rittenkaart lasermat

599 euro

10- rittenkaart ultrasound mat voor body of gezicht

525 euro

Let op de lopende acties op social media