fbpx

AboutmeC

StoryTime
Alkmaar • since 2016

About Me

Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn website! Mijn naam is Carla Verschut-Heilig. De meeste kennen mij al van Size Zero Alkmaar. Een bodyshape salon die in 2016 is gestart in het centrum van Alkmaar. Met de behandelingen van Size Zero hebben vele klanten hun strakke figuur aan de Easy Shape Trainer te danken! De behandeling is effectief voor dames en heren die weinig tijd hebben om te sporten. Het is een snelle manier van figuurcorrectie en spieropbouw waardoor het mogelijk is snel in shape te komen.

Na een aantal jaren geopend te zijn werd het tijd om uit te breiden dit onder mijn eigen naam More beauty by Carla. De salon bestaat nu uit een bodyshape gedeelte en een beauty gedeelte met onder andere Medik8 gezicht-huidverbetering behandelingen, peelings, microneelding, ontspanning etc. En eenmaal in de 6 weken komt er ook een cosmetische arts voor filters en botox.

Vanwege dat we een BIG registratie hebben kunnen sommige behandelingen vergoed worden door je aanvullende zorgverzekering. Raadpleeg daarvoor je eigen verzekering

Kortom More beauty by Carla wil dames en heren weer lekker in hun vel laten zitten vanuit een relaxte, vertrouwde en prettige omgeving. Met persoonlijke aandacht, beste denkbare producten en erkende apparatuur.

We hopen je snel te ontmoeten in de salon!

 

Lieve Groet, Carla