fbpx

Brow styling

Brow styling

Mooie wenkbrauwen doen niet alleen veel voor je uitstraling, ze geven je zelfvertrouwen een flinke boost! Waar jaren geleden flink geëpileerde wenkbrauwen een trend waren, mogen ze nu weer mooi vol zijn. Niet iedereen is geboren met mooie, volle wenkbrauwen of misschien zijn jouw wenkbrauwen door de jaren heen hun vorm verloren door te veel epileren.

Laat ons je wenkbrauwen omtoveren tot echte eyecatchers!

Browmapping

Misschien heb je weleens gehoord dat wenkbrauwen ‘zussen’ zijn. Hiermee wordt bedoeld dat je wenkbrauwen niet perfect gelijk hoeven te zijn, maar natuurlijk is het mooi als we ervoor kunnen zorgen dat we ze zo symmetrisch mogelijk kunnen vormgeven.

Door middel van browmapping maken we gebruik van speciale meettechnieken waarmee we heel nauwkeurig kunnen bepalen welk model het meest geschikt is voor jouw gezicht. Hierbij bepalen we o.a. het beginpunt, het hoogste punt en het eindpunt van de wenkbrauwen. Dit is heel erg afhankelijk van de vorm van de natuurlijke wenkbrauw en de vorm van jouw gezicht. Het doel is om ervoor te zorgen dat je wenkbrauwen jouw gezicht op de best mogelijke manier accentueren.

Harsen en epileren

Overtollige haartjes worden verwijderd met een speciale hars en vervolgens brengen we de wenkbrauwen mooi in model met een pincet. Het voordeel van beide technieken is dat we de haartjes met wortel en al verwijderen, waardoor ze lang wegblijven. Het harsen zorgt voor het verwijderen van de grove haartjes en met het pincet kunnen we de kleinere haartjes langs de rand van de wenkbrauw verwijderen om zo de perfecte vorm te creëren.

Verven wenkbrauwen – Reguliere verf

Wil je voor een langere tijd geen omkijken hebben naar je wenkbrauwen, dan is verven een uitstekend idee. Door de wenkbrauwen te verven worden lichte, nu onzichtbare haartjes zichtbaar en lijken de wenkbrauwen direct voller! De kleur wordt zorgvuldig bepaald op basis van de natuurlijke kleur van de haartjes. Reguliere verf blijft gemiddeld zo’n 4 weken op de haartjes zichtbaar.

Verven wenkbrauwen – Henna verf

Henna brows is dé grote trend op wenkbrauwgebied. Met verf op basis van henna wordt de huid onder de wenkbrauwen ook mee geverfd. Zo kunnen kale plekjes worden opgevuld en de vorm van de wenkbrauwen worden aangepast, zodat ze voller lijken. Henna verf blijft zo’n 14 dagen op de huid zitten en gemiddeld zo’n 6 weken op de haartjes zichtbaar.

Are you ready for irresistible brows? Maak dan nu een afspraak!

Stylen & verven

Stylen van de wenkbrauwen door middel van hars, pincet, knippen en verven.

Stylen & henna

Stylen van de wenkbrauwen door middel van hars, pincet, knippen en hennaverf.

Verven Wimpers

Als je lichte wimperhaartjes hebt, dan is het mooi om de wimpers te verven. Daarnaast zijn de uiteinde van de wimperhaartjes vaak heel licht, waardoor de wimpers direct langer ogen. Ook ideaal als je op vakantie gaat!

Browmapping-brows-wenkbrauwen-more-beauty-by-carla-alkmaar