fbpx
Cosmetische arts

Eenmaal in de 4 weken komt cosmetische arts Ashwyn Schotborg bij ons in de salon voor diverse behandelingen. Voor meer informatie kun je contact opnemen via info@morebeautybycarla.nl.

Over drs. Ashwyn

Onze cosmetische arts Drs. Ashwyn Schotborg is lifestyle arts. Na zijn studie geneeskunde heeft Ashwyn zich gespecialiseerd in orthomoleculaire geneeskunde en cosmetische geneeskunde. Drs. Ashwyn Schotborg heeft gekozen voor deze combinatie omdat het uiterlijk steeds meer een rol speelt in onze communicatie, in relaties, interacties en welzijn. Ashwyn kan je zeer breed adviseren en behandelen.

Wanneer je een Botox behandeling overweegt is het belangrijk om te weten dat botox een zeer veilig middel is dat effectief tegen rimpels werkt en ook preventief kan worden toegepast. Uiteraard is het grootste voordeel van Botox dat het je rimpels laat verdwijnen. Met een paar kleine prikjes ben je voor de komende drie tot vijf maanden van je rimpels af. Je ziet er na een Botox behandeling jonger, frisser en uitgerust uit.

Een behandeling met Botox wordt niet voor niks een lunchtime treatment genoemd. De behandeling duurt gemiddeld namelijk zo’n 15 minuten en er is geen herstelperiode, waardoor de behandeling letterlijk in een lunchpauze uitgevoerd kan worden. Zelfs meteen na de behandeling is er niet te zien dat je behandeld bent. In sommige gevallen ontstaan er kleine bloeduitstortingen op het behandelde gebied. Deze verdwijnen binnen één tot twee dagen en zijn met make-up goed te camoufleren.

Zoals gezegd laat Botox de rimpels en lijntjes in je gezicht verdwijnen. Dit gebeurt echter allemaal op een natuurlijke manier, waardoor het niet zichtbaar is dat je een cosmetische behandeling hebt ondergaan. Het zal je omgeving opvallen dat je er uitgerust en uitgeslapen uitziet, maar ze zullen niet kunnen zien dat dit door een Botox behandeling komt.

Eerst volgende datums: 19 oktober 2022, 9 november 2022, 7 december 2022

(ook in de avond )

Prijsindicatie: 

halve zone botox 75 euro

1 zone botox 125 euro

2 zones botox 220 euro

0,5 ml filler 175 euro

1 ml filler 350 euro

2 ml filler 550 euro

 

 

Klik hier voor meer informatie over Facial Gym.