fbpx

Intake & zorgvergoeding

 

Intake & vergoeding zorgverzekering:

Plan een gratis advies gesprek met huidanalyse via de SkinScanner. Onze huidspecialist  geeft jou advies voor een beautiful skin for life. Op basis van de juiste behandelingen en persoonlijk verzorgingsadvies. Deze intake duurt maximaal 30 minuten en is vrijblijvend.

We werken wel met een 24-uursbeleid. Bij niet tijdig annuleren, of niet nagekomen afspraak zijn wij wel genoodzaakt €45 in rekening te brengen.

 

Onze salon is aangesloten bij alle zorgverzekeraars.

Voor verschillende huidbehandelingen is er vergoeding mogelijk uit de aanvullende verzekering. Bijvoorbeeld acne behandelingen en camouflage behandelingen.

Raadpleeg daarvoor je eigen verzekering.

Bij More Beauty bij Carla kun je terecht voor gezichtsbehandelingen, huidverbeterende behandelingen zoals microneedling en peelings. Het verwijderen van ongewenste plekjes zoals, steelwratten of fibromen, Facial fitness, botox en fillers, maar ook behandelingen voor figuurcorrectie zoals spierstimulatie en cryolipolyse.

We werken met hoogwaardige producten & behandelingen, met de meest geavanceerde apparatuur om zo de best haalbare resultaten te kunnen bereiken.

Voor ieder huidtype en ieder huidprobleem hebben wij een oplossing en we werken graag samen met jou aan jouw droomhuid!

Ben je nieuwsgierig geworden? Plan dan een gratis en vrijblijvend intakegesprek bij één van onze specialisten.

 

Klik hier voor meer informatie over onze gezichtsbehandelingen, massages en prijzen.