fbpx

Medik8 & Cenzaa & webshop

Cenzaa

 

Cenzaa is een product van Nederlandse bodem en combineert wellness, huidverbetering & cosmedische huidtherapie in al hun producten. Stap binnen in de wereld van Cenzaa en ervaar de serene sfeer, luxe verpakkingen, prachtige behandelingen en hoogwaardige producten.

Cenzaa stamt af van het woord ‘zijde’. Van de oudheid tot de late middeleeuwen vervoerden handelaren luxeproducten via de ‘Zijderoute’. De belangrijkste verbinding tussen de Oosterse en Westerse wereld. In Cenzaa producten zijn deze invloeden tussen Oost en West veelvuldig verwerkt. Mediterrane en Oosterse planten en kruiden zijn omgezet in essentiële oliën. De synergetische werking tussen deze pure ingrediënten geven de producten kracht. De diversiteit van nieuwe technieken en de behandeltechnieken uit oude culturen zorgen voor balans en ontspanning van lichaam en geest. 

Ontdek de weldadige werking van Cenzaa producten:

– Vrij van afsluitende middelen zoals minerale oliën
– 100% natuurlijk
– Dierproefvrij
– Zeer hoog geconcentreerd aan werkstoffen
– Lucht dicht en licht dicht verpakt (voor het behouden van alle werkstoffen)

Wil je producten van Cenzaa bestellen, dat kan via onze webshop:

 

  

 

 

MEDIK8

 
Het prachtige merk Medik8 is geboren uit passie voor krachtige huidverbetering wat zichtbare resultaten levert. Ieder Medik8 product heeft een geweldige textuur, een neutrale geur en krachtige ingrediënten, in combinatie met baanbrekende wetenschap. Zo kunnen wij u een mooie huid beloven. De producten van Medik8 zijn vegan en dierproefvrij.
 
Wil je de producten van Medik8 bestellen, dan kan dat via onze webshop:www.medik8.nl?afId=249
 
 
  
 
 
 

WELKE SOORTEN PROFESSIONELE BEHANDELINGEN ZIJN ER?

Je kunt bij ons in de salon kiezen voor een van de twee hoofdtype Medik8 behandelingen; de (chemische) peelings of professionele gezichtsbehandelingen.

De peelings zijn ontwikkeld om de textuur en het uiterlijk van de huid te verbeteren met behulp van goed ontwikkelde, krachtige zuren. De bovenste lagen van de huid worden voorzichtig geëxfolieerd om een helderdere, jonger uitziende huid te onthullen. Medik8 heeft een reeks peelings met verschillende sterktes en samenstellingen, gericht op verschillende huidproblemen, zoals acne, anti-aging, poriën verkleinen, roodheid of pigmentvlekken.

Het advies is om deze behandeling in kuurverband aan te gaan waarbij het minimale aantal behandelingen op drie tot zes ligt voor het gewenste resultaat. Losse behandelingen zijn mogelijk om de huid een snelle oppepper te geven. Dit alles naast een op maat gemaakt huidverbeteringsprogramma voor thuis, samengesteld door onze huidspecialist.

De professionele gezichtsbehandelingen staan ook voor huidverbetering, maar ook voor ontspanning.

De salon heeft een AGB code waardoor een deel of geheel van onze behandelingen vergoed kunnen worden vanuit de aanvullende zorgverzekering. Vraag naar de voorwaarden of raadpleeg uw eigen verzekeringsmaatschappij.

 

Klik hier voor meer informatie over onze huidbehandelingen, massages en prijzen.