fbpx

Microneedling

Voor een versteviging van de huid en een verfraaiing van de huidstructuur kun je naast de behandeling middels (chemische) peelings ook kiezen voor de dermapen, een van de nieuwste behandeltechnieken op het gebied van microneedling en huidverbetering. In sommige gevallen wordt er gekozen voor een combinatietraject.

De dermapen bevat minuscule naaldjes die door middel van vibratie in de huid komen waardoor er kleine kanaaltjes in de huid worden gevormd. Door deze kanaaltjes wordt de huid gestimuleerd om nieuwe cellen (collageen en elastine) aan te maken, waardoor het natuurlijke herstelproces van de huid op gang komt.

 

dermapen

 

Tijdelijke roodheid, lichte zwelling of schilfering kunnen merkbaar zijn na de behandeling. Afhankelijk het huidtype en de huidconditie kunnen deze reacties tot 2 dagen na de behandeling aanhouden. Dit herstelt de huid zelf weer.

Het advies is om deze behandeling in kuurverband aan te gaan waarbij het minimale aantal behandelingen op vier ligt voor het gewenste resultaat.
Het resultaat van de behandelingen is niet direct merkbaar omdat de huid zes tot acht weken nodig heeft om het collageen te kunnen vormen. Dit verschilt per persoon en is afhankelijk van de herstelcapaciteit van de huid en het lichaam zelf. Ook kan dit proces nog enkele maanden doorgaan waarna de huid er egaler en stralender uitziet.

Haal alles uit je huid en kies voor een behandeltraject met de dermapen!

Indicaties voor de Dermapen:

De microneedling behandelingen met de dermapen welke wij in onze salon uitvoeren zorgen voor de onderstaande resultaten;

  • Verfijning van lijnen
  • Preventie voor verdere huidveroudering
  • Verstrakking/versteviging van de huid, ook rond de ogen
  • Egalisering huidstructuur
  • Vermindering/verheldering van pigmentvlekken
  • Vermindering van rosacea
  • (Acné)littekens worden oppervlakkiger
  • Verfijning van grove poriën

Een intakegesprek met onze huidtherapeut is kosteloos en vrijblijvend

Gelaat 129 euro/ kuur 4x 500 euro ( 75 min)

Gelaat & hals 149 euro/ kuur 4x 575 euro ( 90 min )

Combi kuur peeling/microneedling ( 3x peeling en 3x pennen ) 650 euro

 

Microneedling

Vanwege dat we een BIG registratie hebben kunnen sommige behandelingen vergoed worden door je aanvullende zorgverzekering. Raadpleeg daarvoor je eigen verzekering!