fbpx

Peelings

MEDIK8 CHEMISCHE PEELINGS

We hebben een groot aantal peelings voor ieder huidtype. Van onze meest oppervlakkige Light Peel (perfect voor beginners) tot onze diepste peels, die superieure resultaten biedt voor mensen die op zoek zijn naar een dieper niveau van chemische vernieuwing.

Bij Medik8 gebruiken we exfoliërende zuren van professionele kwaliteit om de huid te vernieuwen en de textuur te verbeteren. Toegewijd om je echte resultaten te geven die het uiterlijk van uw huid volledig veranderen.

 

PeelingsREWIND

Een gerichte formule die de productie van collageen bevordert en fijne lijntjes en rimpels vermindert.

EVEN

Een verhelderende peeling die gericht is op schade door de zon, hyperpigmentatie en een doffe, niet-egale huid. Helpt een egale en stralende huidteint te herstellen.

CLARITY

Een krachtige combinatie van zuren die diep in de poriën zinken om de huidteint effectief te verhelderen en te zuiveren. Brengt snel oneffenheden onder controle en vermindert drastisch het risico op toekomstige puistjes.

UNIVERSAL AHA

Geschikt voor iedereen en ieder huidtype. Het verheldert, verzacht, reinigt en revitaliseert de huid. Ideaal voor een eerste keer peelen of om de resultaten van andere peelings te behouden.

SENSITIVE PHA

Een nieuwe toevoeging voor een extreem gevoelige of een roodheid-gevoelige huid. Het maakt de huid zichtbaar gladder en bevordert een sterkere huidbarrière.

 

Onze huidtherapeut Melissa zal je adviseren welke chemische peeling het beste is voor je individuele behoeften en zorgen.

Voor de allerbeste resultaten, raden we een reeks professioneel chemische peelingen aan, gevolgd door een thuis-nazorgregime.

Intake is gratis en vrijblijvend bij de huidtherapeut

Losse peeling 99 euro ( 75 min )

Kuur 3x  275 euro

Kuur 6x  545 euro

WOW kuur 695 euro incl. producten

Dit is een 12 weken personal training traject voor je huid. Binnen 3 maanden kan jij hierdoor het WOW resultaat behalen.  Je ondergaat 6 peelbehandelingen gericht op jouw huid en wens. Inclusief producten

.Combi kuur peeling/microneedling ( 3x peeling en 3x pennen ) 650 euro

 

before peeling en after peeling

 

Vanwege dat we een BIG registratie hebben kunnen sommige behandelingen vergoed worden door je aanvullende zorgverzekering. Raadpleeg daarvoor je eigen verzekering!