fbpx

Peelings

MEDIK8 CHEMISCHE PEELINGS

We hebben een groot aantal peelings voor ieder huidtype. Van onze meest oppervlakkige Light Peel (perfect voor beginners) tot onze diepste peels, die superieure resultaten biedt voor mensen die op zoek zijn naar een dieper niveau van chemische vernieuwing. Bij Medik8 gebruiken we exfoliërende zuren van professionele kwaliteit om de huid te vernieuwen en de textuur te verbeteren. Toegewijd om je echte resultaten te geven die het uiterlijk van uw huid volledig veranderen.  

 
REWIND

Een gerichte formule die de productie van collageen bevordert en fijne lijntjes en rimpels vermindert.

EVEN

Een verhelderende peeling die gericht is op schade door de zon, hyperpigmentatie en een doffe, niet-egale huid. Helpt een egale en stralende huidteint te herstellen.

CLARITY

Een krachtige combinatie van zuren die diep in de poriën zinken om de huidteint effectief te verhelderen en te zuiveren. Brengt snel oneffenheden onder controle en vermindert drastisch het risico op toekomstige puistjes.

UNIVERSAL AHA

Geschikt voor iedereen en ieder huidtype. Het verheldert, verzacht, reinigt en revitaliseert de huid. Ideaal voor een eerste keer peelen of om de resultaten van andere peelings te behouden.

SENSITIVE PHA

Een nieuwe toevoeging voor een extreem gevoelige of een roodheid-gevoelige huid. Het maakt de huid zichtbaar gladder en bevordert een sterkere huidbarrière.   Onze huidspecialist zal je adviseren welke chemische peeling het beste is voor je individuele behoeften en zorgen. Voor de allerbeste resultaten, raden we een reeks professioneel chemische peelingen aan, gevolgd door een thuis-nazorgregime.

 
ZIJN PEELINGS GESCHIKT VOOR IEDEREEN?

Chemische peelings zijn geschikt voor bijna iedereen. Medik8 heeft een gevarieerd assortiment van onze Sensitive PHA Peel die geschikt is voor zeer gevoelige huidtypen tot onze mono-peels die enkele zuren gebruiken en die eveneens gelaagd kunnen worden om hardnekkige problemen aan te pakken. Bepaalde huidcondities/personen kunnen contra-geïndiceerd zijn en zouden om die reden niet de peelingroute moeten volgen voordat de huid rustig en genormaliseerd is. Contra-indicaties waarbij de peeling NIET mag worden uitgevoerd: zware actieve acne, beschadigde huid, actieve herpes, recente ontharing ( 48 uur), zwanger of borstvoeding, zonverbrande huid, virale of schimmelinfectie op het gezicht.

 
WELKE RESULTATEN KAN IK VERWACHTEN?

24 uur na peeling zal uw huid waarschijnlijk strak aanvoelen en er enigszins rood uitzien. Binnen 3 dagen begint uw huid de schilferen maar binnen de week begint u een heldere, meer egale huidteint te zien. Na een reeks van  peelings zullen de resultaten nog zichtbaarder zijn.

KUNNEN PEELINGS NAAST ANDERE BEHANDELINGEN WORDEN GEBRUIKT ZOALS BOTOX OF LASER?

Absoluut.   Intake is gratis en vrijblijvend bij de huidspecialist Losse peeling 99 euro  Kuur 3x  275 euro Kuur 6x  545 euro WOW kuur 695 euro incl. producten Dit is een 12 weken personal training traject voor je huid. Binnen 3 maanden kan jij hierdoor het WOW resultaat behalen.  Je ondergaat 6 peelbehandelingen gericht op jouw huid en wens. Inclusief producten .Combi kuur peeling/microneedling ( 3x peeling en 3x pennen ) 650 euro   before peeling en after peeling  

Vanwege dat we een AGB code hebben kunnen sommige behandelingen vergoed worden door je aanvullende zorgverzekering. Raadpleeg daarvoor je eigen verzekering! 

  Klik hier voor meer informatie over Microneedling.